Loading

27 Kasım 2011 Pazar

Erdilli Termal Otel Tesisleri

Erdilli Termal Otel Tesisleri
Erdilli Termal Otel
Armutlunun doğal çeşitlilik yönünden zengin orman içinde nefes almanın anlamını yeniden keşfedecek şehrin verdiği tüm stresten uzakta, kaplıca suyunun doğal şifasından yararlanabileceksiniz. Hamam, sauna, fitness, masaj hizmetlerimizden yararlanabileceğiniz tesislerimizde, odalarımızda bulunan gömme banyolardaki kaplıca suyunda yorgunluk atabilecek, sahilde denize girebileceksiniz.

Tesiste 101 oda ve 250 yatak bulunmaktadır. Üç yıldızlı olarak işletme belgesi alan tesis aynı zamanda Sağlık Bakanlığı’nın 22.12.2004 tarih ve 22 sayı ile Kaplıca Tesisi İşletme İzin Belgesi’ne sahiptir.

Erdilli Termal Otel Hakkında

GENEL ÖZELLİKLER
Erdilli Termal Otelimiz Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Kaplıca Ruhsatı ile işletilir.Termal otelimizde 75 derece kaynak çıkış sıcaklığı olan termal su, başka su katılmadan soğutma havuzlarından sonra 38-39 derece ideal kullanım sıcaklığıyla termal havuzlarda hizmetinize sunulur.Otelimiz denize 5 km uzaklıktadır.

YİYECEK İÇECEK
Yarım pansiyon şeklinde hizmet veren Erdilli Termal Hotelimizde sabah ve akşam yemekleri açık büfe olup, akşam 5 çayı ücretsizdir.

ODALAR
Tesisimizde 2 kişik, 3 kişilik ve suıt odalarımız bulunmaktadır.Odanın içinde tv, telefon, saç kurutma makinası, kiralık kasa, uydu sistemi, telesekreter, muftak vardır. Odalarda gömme küvet ve banyolarda sıcak ve soğuk kaplıca suyu, kalorifer ile jeotermal ısıtma, klima ise bazı odalarda bulunmaktadır.

HAVUZLAR VE PLAJ
Erdilli hotelimiz denize 5 km uzaklıkta olup, sahilde aile havuzları ve özellikle bayanlarımız için etrafı kapalı havuzumuz bulunmaktadır.Fizik tedavi, kaplıca tedavisi ve rehabilitasyon tedavilerini uzman doktorlarımızdan alabilirsiniz.Kaplıca sularımız boyun, bel ve diz kireçlenmelerine, boyun ve bel fıtıklarına kronik bel ağrısına, kas romatizmasına, felç, idrar yolu iltihaplanmalara ve taşlara ve bircok hastalığa iyi gelmektir.

SPOR, ANİMASYON, AKTİVİTELER
Erdilli Otelimizde hafta sonları canlı müzik, haftanın her günü sportif etkinler, bahçede barbekü keyif, nostaljik cafede nargile, kahve ve çay ikramı yapılmaktadır.

Ücretsiz Aktiviteler
Türk hamamı, havuzlarımız, fitness center

Ücretli Aktiviteler
Akşam ve sabah yemekleri dışında alınan yiyecek içecekler, kiralık kasa, masaj, market, sağlık hizmetleri, oda servisi

ÇOCUKLARA ÖZEL
Erdilli Termal otelimizde çocuklara özel çocuk oyun odası bulunmaktadır.

NOTLAR
Erdilli termal otelimizde engelliler için 2 adet tekerlekli sandalye bulunmaktadır.

Adres: Kaplıcalar Mevkii Armutlu -Yalova
Telelefon No: 0 226 531 41 25
Faks No:0 212 663 41 33

Daha önce Erdilli Termal Otel Tesislerinde konaklama şansını yakaladı iseniz yaşadıklarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.Erdilli Termal Otel Tesisi hakkında yorumlar  ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Yalova Armutlu Kaplıcası
Armutlu Kaplıcaları Resimleri Fotoğrafları ve Videoları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder